Εντευκτήριο

ΕΔΡΑ

Η Φιλοτελική Εταιρεία Αθηνών διατηρεί εντευκτήριο και γραφεία στην Αθήνα  σε ιδιόκτητο  ακίνητο 110 τ.μ. επί της  οδού Τήνου αριθ. 11 (στο ύψος της οδού Πατησίων αρ. 130 – Στάση Κεφαλληνίας).
Στο άνετο εντευκτήριο του Σωματείου της ΦΕΑ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ"  οι συλλέκτες  έχουν τη δυνατότητα , με καφεδάκι και αναψυκτικό , να γνωρίσουν   άλλους φιλοτελιστές , να βρουν γραμματόσημα και να συμπληρώσουν τη συλλογή τους , να ανταλλάξουν γραμματόσημα με άλλους συλλέκτες  και να συζητήσουν διάφορα φιλοτελικά θέματα.
Ακόμη να ρωτήσουν και να επιλύσουν απορίες τους γύρω από τα ξένα και Ελληνικά γραμματόσημα , να συμβουλευθούν τους καταλόγους γραμματοσήμων , ξένους και Ελληνικούς και να διαβάσουν φιλοτελικές μελέτες , που διαθέτει η ΦΕΑ στη Βιβλιοθήκης της.
 Ενώ κάθε ενδιαφερόμενος , φιλοτελιστής  ή μη , έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί την αξία των γραμματοσήμων, που έχει στην κατοχή του με τη βοήθεια εμπείρων και υπευθύνων  μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ   ΜΕΛΟΣ
ΤΗΣ  ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ΑΘΗΝΩΝ

Εγγραφή  και ετήσια συνδρομή 30 Ευρώ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟY
ΤΕΤΑΡΤΗ απόγευμα (από 6μ.μ. – 8.30μ.μ.)
ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί((από 10π.μ. – 1.30μ.μ.)

[Αρχική σελίδα] [Φ.Ε.Α.] [Σκοπός] [Διοικ. Συμβούλιο] [Πρόεδροι ΔΣ] [Επίτιμα Μέλη] [Εντευκτήριο] [Βραβείο Ατζαρίτη] [Φιλ/κές εκδόσεις] [Φιλ/κές εκθέσεις] [Φιλοτελικά Νέα] [Φιλοτελικά  Άρθρα] [Χρήσιμες σελίδες] [Συνδέσεις] [Επικοινωνία]