Σκοπός
  1. Η προαγωγή και διάδοση των πολιτιστικών αξιών .
  2. Η μέσω του Φιλοτελισμού πνευματική , επιμορφωτική  και πολιτιστική καλλιέργεια του ευρέως κοινού με την δια των παραστάσεων των γραμματοσήμων μεταφορά και διάδοση ιστορικών , πνευματικών , καλλιτεχνικών , θρησκευτικών και λοιπών πολιτιστικών γνώσεων.
  3. Η προβολή του πολιτιστικού , ιστορικού , θρησκευτικού , καλλιτεχνικού  και τουριστικού πλούτου της Ελλάδας μέσα από τα γραμματόσημα.
  4. Η ενασχόληση των νέων με την ευγενή και επιμορφωτική ασχολία της συλλογής γραμματοσήμων προς αποφυγή επιβλαβών  για τους νέους απασχολήσεων και συνηθειών.
  5. Η καταγραφή και διατήρηση της φιλοτελικής και ταχυδρομικής ιστορίας και ειδικότερα η ανάπτυξη και διάδοση του φιλοτελισμού στη χώρα μας.
  6. Η διατήρηση εντευκτηρίου , η δημιουργία φιλοτελικής βιβλιοθήκης για τα μέλη , η έκδοση φιλοτελικού περιοδικού, η οργάνωση διαλέξεων  και φιλοτελικών εκθέσεων.
  7. Η δημιουργία προϋποθέσεων στα μέλη του σωματείου για την κατάρτιση, εμπλουτισμό και βελτίωση των συλλογών τους και την προώθησή τους σε      Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο.
[Αρχική σελίδα] [Φ.Ε.Α.] [Σκοπός] [Διοικ. Συμβούλιο] [Πρόεδροι ΔΣ] [Επίτιμα Μέλη] [Εντευκτήριο] [Βραβείο Ατζαρίτη] [Φιλ/κές εκδόσεις] [Φιλ/κές εκθέσεις] [Φιλοτελικά Νέα] [Φιλοτελικά  Άρθρα] [Χρήσιμες σελίδες] [Συνδέσεις] [Επικοινωνία]